Galerie foto

galerie-tinyhouse-bfTe invităm să dai o tură de galerie și să vezi cum e pe la noi. Tiny House BF te așteaptă să te bucuri de cea mai frumoasă experiență de vacanță. Într-un loc special de cazare în Baia de Fier, liniștit, la poale de munte, gata să te surprindă cu peisaje desprinse din poveste.

Curtea exterioară e suficient de mare să-ți faci exercițiile de dimineață. Iar dacă preferi să stai la o cafea și să te bucuri de soare, te invităm pe terasă.

Sunt atâtea lucruri pe care le poți face la noi! Am vrut să ne asigurăm că spațiul este ideal pentru activități cât mai diverse. Mai ales atunci când vii cu cei mici, ei au nevoie de loc de alergat și de explorat natura. Dacă e vorba de o escapadă cu prietenii sau cu persoana iubită, spațiul exterior este perfect. Îți punem la dispoziție atât un grătar, cât și firepit.

Descoperă în galerie câteva fotografii de la căsuța de poveste din Baia de Fier, un loc de cazare deosebit care te va motiva să-ți faci bagajele. Am încercat să surprindem cât mai bine atât interiorul cât și exteriorul, ca să-ți putem arăta căsuța de închiriat din Baia de Fier exact așa cum e. În galerie am adunat fotografiile care ilustrează cel mai bine Tiny House BF. Ne-am dorit să se simtă chiar din fotografii atmosfera caldă și primitoare.

Foto Exterior
Foto interior